Ingram Micro

Ingram Micro

Ingram Micro е най-големият дистрибутор на технологии в света. В компанията работят 35 хиляди души, офисите ѝ са повече от 50 – на 6 континента. Българското Ingram Micro дружество е център за споделени услуги, ролите в компанията у нас са основно финансови и счетоводни.

Ingram Micro Bulgaria е наш партньор в помощта за недоносените деца и техните семейства. Припознавайки каузата ни и гласувайки ни доверие, те са подкрепяли приоритетни към момента нужди – даряване средства за закупуване на медицинска апаратура в неонатологичните отделения, грижа за родителите на недоносени бебета, дарявайки им „Дневник за герои“. Убедеността им, че всяко дете има право на достъп до подкрепа, гарантираща неговото пълноценно бъдеще ги мотивира да застанат зад мисията на Център за детско развитие „Малки чудеса“.

В България за компанията работят около 1200 души, някои от тях са и в специлния екип за благотворителност, който проучва каузите и взима решенията за дарение: „В Ingram Micro вярваме, че да направиш добро е дълг на всеки. Включваме се в каузите кротко, без излишен шум, защото за нас като екип е важен резултатът. Недоносените деца и техните семейства имат нужда от подкрепа, за да стъпят на краката си и да се научат да „тежат“ на мястото си. Те са бъдещето, а ние вярваме в бъдещето! Благодарим Ви за партньорството!“ – думите са на Надя Жекова, Председател на екипа за благотворителност в Ingram Micro Bulgaria.  

Повече за Ingram Micro може да научите в социалните им мрежи: Facebook, Instagram и LinkedIn, а всички отворени позиции за работа при тях са на кариерния им сайт.

Благодарим, че сме заедно в добрите дела!

„Вярваме, че да направиш добро е дълг на всеки. Включваме се в каузите кротко, без излишен шум, защото за нас като екип е важен резултатът. Недоносените деца и техните семейства имат нужда от подкрепа, за да стъпят на краката си и да се научат да „тежат“ на мястото си. Те са бъдещето, а ние вярваме в бъдещето! Благодарим Ви за партньорството!“

Надя Жекова

Председател на екипа за благотворителност