Семеен център за недоносените деца и техните родители скоро отваря врати в София

Семеен център за недоносените деца и техните родители скоро отваря врати в София

Големи новини на хоризонта на Фондация „Нашите недоносени деца“!
Най-после дойде моментът да Ви благодарим за цялата подкрепа през изминалите месеци. На всички вас, скъпи приятели и дарители, които повярвахте в нашата мечта и не спирате да ни помагате да я осъществим. Знаете, че на Световния ден на недоносените деца – 17 ноември 2016 г., стартирахме нашата кампания за набиране на средства за откриването на първия в България семеен център, посветен на нуждите на недоносените деца и техните родители. Благотворителния базар на фондацията „Подари мъничко вълшебство“, както и благотворителния ни календар бяха посветени на тази инициатива. През всички тези месеци срещнахме много прекрасни хора, които ни помогнаха да реализираме тази мечта и продължават да са до нас. Благодарим ви!

Всички ние, родителите на недоносени деца, знаем че нещата не спират само с изписването от болницата. Напротив, следва един дълъг и трънлив път в грижата за децата ни и тяхното развитие.

Семеен център за недоносени деца „Малки чудеса“ ще предостави възможност за консултации със специалисти в областта на ранното детско развитие – психолози, логопеди, специалисти по ранна детска интервенция и двигателно развитие, музикотерапевт, консултанти по кърмене. Родителите и децата ще имат възможност да посещават психотерапевтични групи. Различни групови занимания сме предвидили с много любов за всички малки герои! Арт-ателиета, групи за игра, музикални занимания, лекции на теми, засягащи отглеждането на недоносените деца, училище за родители.

Не на последно място Семеен център за недоносени деца „Малки чудеса“ е едно наше си местенце – красиво и защитено пространство за малките герои, както и за Вас, мили родители. Обещаваме ви много интересни и полезни събития през идните месеци, както и забавни и увлекателни забавления за най-малките. Надяваме се не просто да ви бъдем полезни, но заедно да изградим една общност, в която да се чувствате защитени и разбрани. В която да се чувстваме ЗАЕДНО!