Училище за родители стартира с първата си лекция "Ултразвукови изследвания по време на бременност"

Училище за родители стартира с първата си лекция "Ултразвукови изследвания по време на бременност"

Скъпи приятели,
Фондация „Нашите недоносени деца“ стартира информационна кампания, която е насочена към осигуряването на адекватна информация за бъдещи и настоящи родители. За целта организираме срещи с водещи специалисти в областта на акушер-гинекологията, неонатологията, офтамологията, неврологията, а също така психологията, логопедията, ерготерапията и други. Те ще представят лекции по разнообразни теми, съдържащи ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отгледждането на бебето и детето. Ще отделят и специално внимание на раждането и отглеждането на недоносено бебе. Ще засегнат важни въпроси свързани с първите дни в интензивно отделение; първия контакт с бебето; кърмене; бебето у дома, проследяване и консултации със специалисти, захранване. Ще помогнат на бъдещите и настоящите родители да се справят с предизвикателството – родителство.

За да достигнем до възможно най-голяма аудитория сме предвидили и онлайн излъчване на срещите, като се надяваме, че информацията ще е полезна на родители от цялата страна.

Първата среща, която предстои е с лектор д-р Анна Богданова, акушер-гинеколог и специалист по фетална медицина на тема „Ултразвукови изследвания по време на бременност“. Вече сте изпитали радостта и вълнението от новината, че сте бременна. Задавате си куп въпроси. Търсите отговорите в море от информация – в интернет, книги, от приятели. Но дали те ви носят нужното спокойствие? Д-р Богданова ще ви запознае с всичко, което ви вълнува по отношение на проследяването и изследванията, необходими за една спокойна бременност. В Семеен Център „Малки чудеса“ д-р Анна Богданова ще отговаря на вашите въпроси, свързани с изследванията необходими за една спокойна бременност. Можете да зададете въпросите си и предварително на e-mail: office@premature-bg.com. За тези, които няма да успеят да присъстват на срещата, сме подготвили и уебинар. От удобно за вас място ще можете да се присъедините към нас и да научите всичко, което ви вълнува по отношение на ултразвуковите изследвания по време на бременността.

Къде? Семеен център „Малки чудеса“, бул. Патриарх Евтимий 66, вх. В, ет. 1
Кога? 10.03.2018 от 11:00 ч.
ВХОД: Свободен, с предварително записване
За записване: office@premature-bg.com или във facebook страницата на семеен център „Малки чудеса“