Търси се: специалист-ерготерапевт за семеен център "Малки чудеса"

Търси се: специалист-ерготерапевт за семеен център "Малки чудеса"

Фондация „Нашите недоносени деца“ разширява екипът си от специалисти в областта на ерготерапията. В тази връзка търсим специалист-ерготерапевт за работа в семеен център „Малки чудеса“, гр. София.

Кои сме ние?
ФННД е неправителствена организация, фокусирана върху нуждите на недоносените бебета и техните семейства. От 2012 година до сега работим активно в посока осигуряване на животоспасяваща апаратура за неонатологичните отделения в страната, осигуряване на повече информация и психологическа подкрепа за родителите, осигуряване на допълнителен комфорт на бебетата – даряваме анатомични гнезда, покривала за кувьози и други помощни средства, които максимално доближават усещането за утробата, което бебетата трябва да изпитват докато са в кувьоза. Работим активно за увеличаване на достъпа на родителите до бебето, докато то е в болница и насърчаваме развиване на кенгуру-грижата. През 2017 година открихме и първия семеен център в София, насочен изцяло към нуждите на недоносените бебета и техните семейства. Услугите в центъра са в две направления

Подкрепа за родителите и семействата – работа с психолог.
Ранна интервенция и подкрепа за деца със специални нужди (целевите групи на центъра са както недоносените деца, така и всички останали, които имат нужда от допълнителна подкрепа)
Центърът разполага със зала, оборудвана за ерготерапия.

Човекът, който търсим е

  • Специалист ерготерапевт – бакалавър или магистър
  • Има опит в работа с деца и работата с тях не е задължение, а по-скоро призвание
  • Позитивен, усмихнат и ведър човек
  • С отношение към нашата кауза и осъществяването на обществено-полезна дейност
  • Притежава чувство за отговорност и умения за работа в екип. Това не е просто стандартно изискване като във всяка друга обява за работа. За нас е от изключително значение умението да работим ЗАЕДНО, защото вярваме, че само така можем да постигаме оптимални резултати.

Какво предлагаме?

  • Приятна работна атмосфера
  • Комуникативно място
  • Работа в млад и мотивиран екип от специалисти, с които може да се запознаете тук.
  • Самостоятелност и гъвкава ангажираност
  • Ние ценим желанието на всеки специалист да се развива за това вярваме, че си струва да инвестираме в допълнителни обучения за хората, които работят с нас.

При интерес към позицията, изпратете ни CV и няколко думи за себе си и мотивацията си да работите с деца на office@premature-bg.com. За повече информация относно позицията – тел. 0887 545 446