Дарение в подкрепа на програмата за проследяване на недоносени бебета на Фондация “Нашите недоносени деца”

Дарение в подкрепа на програмата за проследяване на недоносени бебета на Фондация “Нашите недоносени деца”

Помощта от най-големите за най-малките и най-слабите е заложена като една от основните ценности в обществото ни. Чрез Фондация “Нашите недоносени деца”, много дарители избират да станат част от каузата ни и да окажат подкрепа на най-мъничките и крехки новородени – бебетата, които се раждат преждевременно. За да им помогнат за растат здрави и силни и да им осигурят едно по-добро бъдеще. 

Важна част от работата на Фондация “Нашите недоносени деца” е посветена на проследяването на развитието в ранна детска възраст, което е от съществено значение за най-малките герои. Всяка година в България се раждат над 6500 недоносени бебета и с центъра за детско развитие “Малки чудеса” осигуряваме помощ с различни програми и услути за тях и семействата им. 

За своя 30-годишен юбилей, Бетелгиус ООД, избра да съчетае празника с благороден жест на подкрепа за всички тях. Компанията, която през изминалите десетилетия е подкрепяла множество каузи и социални инициативи, призова гостите си вместо подарък да направят дарение за съвместна кауза с Фондация “Нашите недоносени деца”. 

Събраните средства ще бъдат използвани за програмата за проследяване на недоносени деца в Център за детско развитие „Малки чудеса“, с която всяка година подкрепяме десетки семейства на бебета, които са се родили преждевременно.

 

Програма за проследяване на недоносени деца

 

Програмата за проследяване на недоносени деца, която е единствена по рода си в България, включва консултации с различни специалисти, като предлага комплексно проследяване на развитието на преждевременно родените деца от 0 до 1-годишна възраст. В рамките на 12 месеца, семействата имат възможност да се възползват от консултации с неонатолог, рехабилитатор, детски психолог, специалист по ранна детска интервенция и фамилен психотерапевт.

С помощта на дарители, Фондация “Нашите недоносени деца”, осигурява програмата за проследяване безплатно за семействата с финансови затруднения.

Фондация “Нашите недоносени деца” изказва благодарността си на Бетелгиус ООД и всички техни гости за оказаното доверие и подкрепа за дейността ни. Изключително признателни сме за безценната помощ, която насърчава работата ни за подобряване на грижите за най-малките герои на България.