Програма за проследяване на развитието на недоносени деца

Програма за проследяване на развитието на недоносени деца

Фондация “Нашите недоносени деца” и Център “Малки чудеса” предлагат възможност за комплексно проследяване на развитието на преждевременно родени деца от 0 до 1 г. В рамките на 12 месеца семействата имат възможност да се възползват от консултации с неонатолог, рехабилитатор, ерготерапевт, детски психолог, специалист по ранна детска интервенция и консултант по кърмене.

Пилотната e насочена към семейства с доход под минималния за страната, като всички услуги и консултации със специалисти са напълно безплатни за тях. Продължителността на програмата е 12 месеца, по предварително установен график, семействата ще бъдат консултирани в Център за детско развитие „Малки чудеса“ от: неонатолог, детски рехабилитатор, детски психолог, специалист по ранна детска интервенция, консултант по кърмене и ерготерапевт. Графиците се изготвят индивидуално, спрямо възрастта и потребностите на всяко бебе.

Две са основните изисквания за включване в програмата към момента на кандидатстване:

1) Доходът на член от семейството да е равен или под минималния за страната;
2) Детето да е на възраст не повече от 2 месеца коригирана възраст.

Документите за кандидатстване включват: онлайн заявка, документи, доказващи доходите на всеки член от семейството и договор за включване в програмата за проследяване. В рамките на 5 работни дни след подаването на онлайн заявката, представител на Фондацията ще се свърже със семейството за уточняване на детайлите по подаването на останалите документи за включване в Програмата.

Екипът на фондация „Нашите недоносени деца“ е на разположение за допълнителна информация и съдействие на тел.: 0887 54 54 46 или e-mail: office@premature-bg.com. 


Свържете се с нас, за да получите повече информация и/или да запишете час за консултация на телефон 0887 54 54 46 или от формата долу.