Включи се в кампанията “Да плетем и шием за недоносените бебета”

Включи се в кампанията “Да плетем и шием за недоносените бебета”

Фондация „Нашите недоносени деца“ стартира тази инициатива през март месец 2017 г., като целта е да се изработват плетени октоподчета, шапчици, терлички и покривала за кувьози, всички важни и полезни за недоносените бебета. Изделията се изработват от доброволци и се изпращат към фондацията, след което биват дарявани в неонатологичните отделения в страната.

Включи се в кампанията “Да шием и плетем за недоносените бебета”

group-header-8527620

При изработването им се придържаме към строги правила за безопасност, като се спазват стриктни изисквания за използваните материали и качеството на самите изделия. Безопасността на недоносените бебета е на първо място в тази иницатива.

Ако желаеш да получиш повече информация за кампанията, можеш да го направиш в специално създадената фейсбук група „Да плетем и шием за недоносените бебета“ , където ще намериш изисквания, съвети, схеми и приятели, ще разбереш как може да дариш материали или средства, с които да закупим такива.

Твоето хоби и талант може да помогне на недоносените бебета и да донесе усмивки на родителите им. Повече за инициативата можеш да научиш тук.