Включи се в кампанията ни “Мартенички за малките герои”

Включи се в кампанията ни “Мартенички за малките герои”

Всяка година, със своята първомартенска инициатива, фондация “Нашите недоносени деца” иска да подкрепи семействата на над 750 недоносени бебенца, които на този ден ще бъдат в неонатологичните отделения в страната.

Идеята ни е всички заедно да покажем на семействата, че мислим за тях и да им вдъхнем сила и кураж с един малък жест – мартеничка с послание за бързо прибиране у дома.

Включи се сега!

Ако ти искаш да изработиш мартенички за недоносените бебета, трябва да имаш само сръчни ръце, малко материали за работа и въображение. Условията за мартеничките са само няколко, но и много важни:

  • да се закачат като Пижо и Пенда (не гривнички);
  • да са с размер не по-голям от 4-5 см.
  • не се притеснявайте за опаковката, ние ще се погрижим за това;
  • ако ви е трудно да ги сътворите сами, може да изпратите и купени, но трябва да отбележите, че не са ръчно изработени.

Фондация “Нашите недоносени деца” ще прикрепи към тях картички с послание към семейството и бебето, ще добави името на доброволеца и ще изпрати мартенички до повече от 30 неонатологични отделения в цялата страна.

Ако в рамките на кампанията се съберат повече мартенички отколкото са семействата в болниците, допълнителните бройки ще бъдат обявени за благотворителна продажба в подкрепа на работата на фондацията.

Кампанията е активна от началото на месец януари до 17 февруари. 

Може да изпратиш мартеничките по куриер за твоя сметка до адреса на фондацията или да ги занесеш на място в Център за детско развитие “Малки чудеса” в София.

Ако желаеш да се включиш, не се колебай да се свържеш с нас!
Пиши ни тук!