Дари ръчно изработени предмети в подкрепа на недоносените деца

Дари ръчно изработени предмети в подкрепа на недоносените деца

Една от големите ни мечти вече е реалност, а именно създаването на нашия благотворителен онлайн магазин. В него сме събрали всички наши благотворителни артикули, част от които са изработени от сръчните ръце на нашите ДоброТворци. В него предлагаме не просто “стоки”, а продукти, в които са вложени много любов, труд и отдаденост.

Всеки закупен продукт ни помага в трудното начинание да сме в подкрепа на най-големите герои – недоносените деца. През последните 10 години тази нужда да сме полезни се е превърнала в кауза, мисия и наше ежедневие.

Всеки продукт, който дарявате, ще подкрепи работата ни, която е изцяло насочена към подобряване грижите за недоносените деца и техните семейства.

В следващите редове ще намерите списък с артикули, на които с удоволствие ще намерим нов дом в благотворителния ни онлайн магазин. Всеки дарен артикул, наричан от нас ДоброТворение, ще бъде придружен от информация за своя създател – ДоброТворец. Това ще помогне на хората, които искат да дарят средства, чрез закупуването на продукт от нашия магазин, да научат повече за ТЕБ.

В тази връзка ще се радваме, ако ни изпратите кратко послание защо сте решили да ни дарите частица от себе си, чрез своето ДоброТворение, което да го придружава в нашия магазин. Не забравяйте да добавите и описание на всички вложени материали, които сте използвали за изработката, защото за нас безопасността и здравето са на първо място!

“За мен работата с ръце или т.нар. handmade творчество е нещото, което ме прави щастлива и ме кара да се чувствам удовлетворена. Подкрепянето на различни каузи също е част от моята природа. Този път заставам зад недоносените деца и техните семейства, като ще даря част от своите произведения на Фондация “Нашите недоносени деца”. Подкрепете ги и вие, като закупите благотворителен артикул от техния онлайн магазин.” – SS Handmade

Всички ние знаем колко безценен е ръчният труд, колко сила и енергия се влагат за изработването на всяко ДоброТворение, а също така знаем, как всяка подкрепа е безценна, независимо какво е нейното измерение. Ето защо вярваме, че с общи усилия, тази кауза ще се превърне в нещо наистина смислено, което да донесе подкрепа и щастие на всички семейства, които се сблъскват с преждевременното раждане.

“Преди 6 години в нашето семейство се появи едно малко човече, бързащо да прегърне света. За първия му рожден ден исках да събера в албумче всички наши преживявания – първата ни среща, първата прегръдка, прибирането у дома, безброй усмивки, прекрасните емоции от първите ни пътешествия. Но и албумчето трябваше да е специално за всички тези моменти. И реших да го изработя сама. И до ден днешен e така, творя албумчета за снимки. За незабравимите мигове. Каузата на Фондация “Нашите недоносени деца” е кауза, в която припознавам себе си и с най-голямата си любов ще подкрепя най-малките герои като даря частица от себе си. Надявам се повече хора да се включат с частица от себе си!” Инна Тодорова

Списък с подходящи артикули

 • Клипсове за залъгалка – дървени

 • Дрънкалки – дървени, плетени

 • Ключодържатели

 • Рамки за снимки

 • Албум за снимки

 • Чаши с декорация от полимерна глина

 • Ръчно рисувани чаши

 • Ръчно изработена керамика

 • Плетени/текстилни играчки

 • Тихи книжки

 • Декорации за детска стая

Ще се опитаме да дадем най-общи насоки за изработването на посочените артикули. На първо място е необходимо вложените материали да са безвредни и безопасни. Всички дребни части трябва да са добре прикрепени, за да гарантираме безопасността на децата. Всички решения, свързани с дизайна на ДоброТворения оставяме на Вас!

Списъкът не е финален, така че ако имате още интересни предложения за ръчно изработени ДоброТворения, не се колебайте да се свържете с нас!

Всяко ДоброТворение можете да ни изпратите с куриер на адрес: гр. София, ул. Майор Димитър Думбалаков 38, за Фондация “Нашите недоносени деца” или да ни го донесете на място всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 часа. Ако имате други въпроси не се колебайте да ни потърсите на номер 0887 545 446 или на имейл адрес: store@premature-bg.com. Ще се радваме ако добавите и минимална стойност на дарението, което желаете купувача да направи, закупувайки вашето ДоброТворение.

Благодарим ти!