Благотворителна кампания на Спийд Компютри – Коледа 2014г. : "За повече здрави български деца", в помощ на недоносените бебета в България.

Благотворителна кампания на Спийд Компютри – Коледа 2014г. : "За повече здрави български деца", в помощ на недоносените бебета в България.

Щастливи сме да споделим с вас, че фирма Спийд Компютри организира благотворителна коледна кампания в полза на недоносените български бебета. Част от средствата, които фирмата ще реализира от продажбите си до 31 декември 2014г., ще дари на фондация „Нашите недоносени деца“ за закупуване на медицинска апаратура и консумативи, необходими на варненските неонатологични отделения.
Спийд Компютри е с над 15-годишна история на българския пазар на компютърна техника. Фирмата има магазин и сервиз в гр.Варна и онлайн магазин, който обслужва клиентите от всички населени места в Българя.

Как да станете дарител в кампанията „За повече здрави български деца“?

kampaniq_speed_fnnd_700x150-8946197

До 31 декември 2014 г., Спийд Компютри ще отделя по 2 лв. от всички покупки на стойност от 200 лв. до 1000 лв. и по 5 лв. от всички покупки на стойност над 1000 лв.  
Като закупите Вашия лаптоп, компютър, таблет или смартфон от магазините на Спийд Компютри, Вие ставате дарител в капманията „За повече здрави български деца“.
2 лв. или 5 лв. от сумата, която сте платили при Вашата покупка в магазините на Спийд Компютри, ще бъдат дарени от ваше име в полза на недоносените бебета. В електрония магазин www.speedcomputers.biz , при описанието на всеки от продуктите на стойност над 200 лв., можете да видите сумата, която ще дарите, ако го закупите.

Защо Спийд Компютри избраха да дарят средства на фондация „Нашите недоносени деца“?

Ето какво каза г-н Хиков, управител на Спийд Компютри:

„Познавам работата на фондация „Нашите недоносени деца“. За краткото време на съществуването й, бяха организирани много мероприятия в различни български градове, бяха постигнати много конкретни поставени цели. Така екипът на фондацията ни доказа, че наистина умее да привлича съмишленици, да работи без да пести време и усилия и реално успява да помага на семействата с недоносени деца. Фондацията заслужава нашата помощ и дарението ни ще е наистина полезно – то ще отиде точно за това, за което е предназначено.Това са хора, които знаят, могат, работят и успяват!
Всички те отделят от личното си време, за да дадат шанс на най-малките. За да има повече здрави деца и домове, пълни с детски смях и усмивки. За това можем да помогнем и всички ние!“

Благодарим за доверието и партньорството.

Недоносените бебета имат нужда и от качествена съвременна апаратура, която да осигури тяхното пълноценно обгрижване, да намали рисковете за здравето им занапред. За съжаление, в много от българските болници, лекарите са принудени да използват стара и амортизирана техника, а в някои такава напълно липсва. Нека заедно да помогнем на тези малки герои – недоносените бебета – да получат качествена грижа веднага след раждането си, за да могат да растат здрави и щастливи.

Можете да бъдете полезни, като изберете празничните оферти, компетентната помощ при избора ви на техника и качественото обслужване на Спийд Компютри.
Благодарим за благородния жест на Спийд Компютри, пожелаваме успех на кампанията „За повече здрави български деца“.

Нека в българските семейства има повече усмивки!