Очаквайте Д-р Анна Богданова във видео лекцията ни “Специализирани ултразвукови прегледи по време на бременност”

Очаквайте Д-р Анна Богданова във видео лекцията ни “Специализирани ултразвукови прегледи по време на бременност”

Информационната кампания за бъдещи и настоящи родители на фондация „Нашите недоносени деца“ стартира в началото на тази година. Започнахме с безплатни лекции от водещи специалисти в семеен център „Малки чудеса“. Целта обаче е информацията да достигне до колкото се може повече родители, както в столицата, така и в цяла България.

Затова в серия от уебинари, водещи специалисти в областта на акушерството и гинекологията, неонатологията, офтамологията, неврологията, а също така психологията, логопедията, ерготерапията и други, ще засегнат разнообразни теми, съдържащи ценна теоретична и практическа информация за родителите. Темите засягат бременността, раждането и отгледждането на бебето и детето. Разбира се, специално внимание ще бъде отделено на раждането и отглеждането на недоносено бебе.

Серията от уебинари стартира с проследяването по време на бременността. Компетентната грижа за здравето на бременната жена и нероденото ѝ бебе осигурява най-добрата превенция на преждевременното раждане. Затова и първото видео е посветено на темата „Специализирани ултразвукови прегледи по време на бременност“ с д-р Анна Богданова, акушер-гинеколог в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Очаквайте видеото с д-р Богданова на 02 август (четвъртък) от 21:00 ч. във фейсбук страницата на фондация „Нашите недоносени деца“ и Семеен център за недоносени деца „Малки чудеса“.

Очаквайте още много интересни и полезни теми от водещи специалисти, свързани с отглеждането на детето. В днешно време бъдещите и настоящи родители са заобиколени от море от информация, но за нас е важно да им предоставим възможност да се информират от проверени източници и квалифицирани специалисти.