Мартеничка за най-малките герои

Мартеничка за най-малките герои

„Баба Марта откъде ли
пак намери сто къдели?
Как можа от тез къдели
да направи куп модели?“

Скъпи приятели,

тази година по повод първи март искаме, чрез Вас доброволци да подкрепим семействата на недоносени бебенца, които на този ден ще бъдат в неонатологичните отделения в страната. Искаме да покажем на семействата, че мислим за тях, да им вдъхнем сила и кураж с един малък жест – да им подарим мартеничка с послание за бързо прибиране у дома.

В тази връзка се обръщаме с апел към всички вас – доброволци да изработят ръчно мартеничките, които ние ще изпратим до повече от 30 неонатологични отделения в страната. Към всяка мартеничка ще бъде прикрепена картичка с послание към семейството и бебето, а на нея ще запишем и името на доброволеца/компанията изработили мартеничката. Ето защо не забравяйте, когато ни изпращате мартеничките да напишете и своите имена или името на Вашата Компания 🙂

Мартеничките:

  • Се изработват с Ваши материали;
  • Плод са изцяло на Вашето въображение, но е важно да се закачат като Пижо и Пенда, а не да са гривнички;
  • Да са с размер не по-големи от 4-5 см.

Кампанията ни ще е активна от днес до 21.02.2020 г. включително.

И може да се включите в инициативата без значение къде се намирате, защото можете да ни изпратете мартеничките по куриер за Ваша сметка на  адрес: гр. София, ул. Майор Димитър Думбалаков 38, ет. 5. Все пак, ако желаете можете да ни ги донесете и в Център за детско развитие „Малки чудеса“ на същия адрес.

Ако в рамките на кампанията успеем съберем по-голям брой мартенички, тези които не са достигнали до семействата в болниците ще бъдат обявени за благотворителна продажба. Набраната сума отново ще бъде в подкрепа на работата на Фондация „Нашите недоносени деца“.

Вярваме, че заедно ще докоснем сърцата на много семейства!